Abissnet Logo
 

Sherbime


Sherbimi 1

Abissnet ka një Qendër e Monitorimit të Rrjetit (NOC & HelpDesk) 24 orë x 7 ditë x 365 ditë e cila bën monitorim aktiv të të gjitha nyjeve të rrjetit.

Sherbimi 2

Sistemi ynë i monitorimit gjeneron alarm-to-email ose to-sms për cdo problematikë; për site bëhet monitorimi në grafik i trafikut.

Sherbimi 3

Në raste ndërhyrjesh të paplanifikuara njoftimi duhet të bëhet 7 ditë para dhe orari i ndërhyrjes do jetë nga ora 24:00 deri në 07:00.

Sherbimi 4

Brenda jo më shumë se 10 min ne ju japim përgjigjë mbi problematikën si dhe zgjidhja e problemit do të jetë për jo më shumë se 30 min.

 • Shërbime
 • Pajisje
 • Pyetje
 • Internet
 • Telefoni
 • More TV

Internet

Ne sjellim te ju internetin më të shpejtë dhe më të sigurtë në Shqipëri në të tre format e tij të lidhjes: ADSL2+, FNSH dhe Wireless. Me një infrastrukturë teknologjike moderne që mundëson një sinjal pa luhatje, shpejtësi reale dhe kapacitete të mëdha transmetimi.


ADSL2+:

Gjenerata më e re e teknologjisë ADSL2+

ADSL2+, Annex M është gjenerata më e re e teknologjisë ADSL. Midis të tjerash ajo sjell avantazhe, si: kapacitet disa herë më të lartë në download dhe upload, cilësi linje të garantuar në largësi më të mëdha, etj.


FNSH:

Revolucioni i fibrës optike tashmë është i prekshëm

Përfitoni nga shpejtësia e internetit Abissnet me teknologjinë më të fundit në treg, Fibrën Optike. Revolucioni i fibrës optike tashmë është i prekshëm dhe vjen në të mirë të aktivitetit tuaj me kostot më konkurruese në treg. 
Teknologjia e fibrës optike konsiston në dërgimin në distanca të mëdha të një sasie të konsiderueshme të dhënash me anë të impulsive të dritës. Është teknologji superiore krahasuar me kabllot koaksialë dhe suporton një bandwith të gjerë, i cili mund të transmetojë të dhëna në shpejtësinë më sfiduese për njerëzimin: atë të dritës!

Avantazhet:
- Shpejtësi deri në 100 Mbps;
- Bandwith i gjerë;
- Mungesë interferencash në linjë;
- Teknologjia më e shpejtë me lehtësinë më të madhe të instalimit

Wireless:

Shërbimi Abissnet Wireless është përshtatur për nevojat tuaja

Shërbimi Abissnet Wireless është përshtatur për nevojat e lidhjes në vende që ende nuk arrihen nga rrjeti ADSL 2+, dhe Fibër Optike i Abissnet, por dhe i rrjeteve të tjera. Për shkak të kufizimeve të teknologjisë, shpejtësitë e garantuara nga Wireless janë më të ulëta sesa nga Abissnet ADSL 2+. Kur zona e një përdoruesi ABISSNET Wireless arrihet nga rrjeti ADSL, ky i fundit, ka opsion të konvertohet në ADSL 2+, PA ASNJE PAGESE SHTESE!

Telefoni

Telefonia Abissnet është telefonia fikse në të gjithë Shqipërinë. Ne përdorim teknologjinë më të fundit VoIP, me cilësinë më të lartë të zërit, për të ofruar te ju shërbimin e telefonisë fikse me kostot më të ulta. 

Megjithëse Abissnet është telefoni fikse tradicionale në transmetimin e sinjalit, ne kemi investuar në pajisjet dhe teknologjinë moderne.
Sistemi i transmetimin gjithashtu siguron rrugën më optimale të sinjalit duke arritur edhe ulje totale të vonesës dhe eliminim të paqartësisë, për të patur tingullin më të pastër.

Shërbimi i telefonisë fikse të Abissnet është me cilësi të garantuar dhe me çmime të cilat janë sa gjysma e çmimeve që ofrohen sot në tregun tone.
Abissnet ka shumë klient të rendesishëm në telefoni, të cilët duke e njohur telefoninë fikse që realizohet me Voip si dhe cilesinë dhe çmimet që ofron, janë klientët tanë besnik prej shumë vitesh.
Lidhjet realizohen me rrjet ADSL2+M dhe me Antena Wireless.

ABISSNET mbulon teknikisht rreth 90% te territorit te Shqiperise me sinjal. Lidhjet realizohen me rrjet ADSL2+M (fiber optike dhe tel bakri) dhe me antena wireless. Megjithese mbulimi eshte shume me i gjere, Abissnet ofron lidhje vetem ne zonat ku ka dege lokale qe mundesojne sherbimin dhe kujdesin e vazhduar ndaj klientit.

More TV

Me ardhjen e dekoderit inovator MoreTV, ofruar ekskluzivisht nga Abissnet, mund të shikoni qindra kanalet më të mira shqiptare e ndërkombëtare dhe njëkohësisht të përdorni televizorin tuaj si një kompjuter të vërtetë. Sistemi Android, e kthen televizorin tuaj në një pajisje smart, falë aplikacioneve më të njohura, të cilat ju japin mundësinë të navigoni lehtësisht në internet, të hapni video në Youtube, të komunikoni me miqtë tuaj në Skype, ndiqni lajmet më të fundit nga portalet WEB , e një pafundësi mundësish që vetëm interneti ofron.

Zgjidhni dekoderin MoreTV bashkë me shërbimin e internetit më të shpejtë në Shqipëri nga Abissnet, dhe shijoni nga rehatia e kolltukut, atë që do mund ta bënit vetëm përpara një kompjuteri, gjithashtu duke shijuar dhe kanale televizive pafund me nje programacion të pasur me filma, dokumentarë, muzikë etj.

Pa nevojë për kabuj dhe me një sinjal të qëndrueshëm, MoreTV, një pajisje e vogël e kompakte, ju mundëson marjen e sinjalit nëpërmjet internetit Wireless, kudo që e dispononi, duke falur fleksibilitet lëvizjeje në çdo kohë. MoreTV - Kombinimi perfekt i Televizionit tuaj me Internetin.

Për klientët e rinj dhe ekzistues do të përfitojnë nga ofertat e shërbimit më të ri IPTV, duke shijuar dhe avantazhet e kësaj teknologjie:

 • Ndërfaqe Android me inovacionin e dekoderit të MoreTV.
 • Dekoderi më fleksibel në treg, me mundësimin e lidhjes me internet Wireless. (Pa nevojë për kabuj lidhës apo antenë).
 • Me një mouse dhe tastierë lehtësisht të konfigurueshme, përdorni TV-në tuaj, porsi një kompjuter.
 • Mundësi e një videotekë virtuale në shtëpinë tuaj.
 • Regjistrimi i emisioneve tuaja të preferuara, për transmetim të mëvonshëm.
 • Pandikueshmëri nga agjentë atmosferikë
 • Cilësi dhe qëndrueshmëri maksimale transmetimi High Definition (HD) në çdo kohë.
 • I thjeshtë në përdorim për çdo moshë dhe preferencë.
 • Router Familjar WiFi
 • Router Familjar Professional
 • Router Business LAN
 • Router Business WiFi
 • STB-Set Top Box MoreTV
ADSL
E pershtatshme per:
Familje, dyqane te vogla me max: 8 - 10 përdorues
Mbulim per: 1 - 2 dhoma

Specifika teknike:
 • 4 porta LAN
 • Wi-Fi (b/g/n)
 • Router
Router Familjar Profesional
E pershtatshme per:
Zyra të vogla, apo perdorues familjare me nevoja te avancuara kapaciteti dhe linje deri 10 përdorues
Mbulim per: 1 - 2 dhoma

Specifika teknike:
 • 4 porta LAN
 • Wi-Fi (b/g/n)
 • Router
 • 2 porta sip VOIP
Opsione:
 • Qendrueshmeri e larte
 • 2 Porta sip VOIP (telefoni fikse me IP)
 • Shkeputje minimale e kushtezuar nga teknologjia e sistemit
 • Kapacitete me te larta
Router Business LAN
E pershtatshme per:
Zyra dhe biznese me numer te konsiderueshem kompjuterash desktop numer pa limit perdoruesish LAN
Mbulim per: fuqi mbulimi max

Specifika teknike:
 • 4 porta LAN
 • 1 port WAN
 • Lidhje direkt Antene
 • Lidhje direkt F. Optike
Opsione:
 • Konfigurime ekstra: ndarje trafiku,monitorim dhe nderhyrje ne kohe nga qendra e suportit etj
 • Kapacitete pa limit
 • Shkeputje minimale, koha e rilidhjes minimale
 • Manaxhim bandwith-i per cdo perdorues
Router Business WAN
E pershtatshme per:
Ambjente me perqendrim te larte njerezish - Bare, Restorante, Biblioteka, Open Air, Konferenca, Evente, etj. mbi 20 përdorues (wireless - njekohesisht)
Mbulim per: fuqi mbulimi max

Specifika teknike:
 • 4 porta LAN
 • 1 port WAN
 • Lidhje direkt Antene
 • Lidhje direkt F. Optike
 • Wireless
Opsione:
 • Konfigurime ekstra: ndarje trafiku,monitorim dhe nderhyrje ne kohe nga qendra e suportit etj
 • Kapacitete pa limit
 • Shkeputje minimale, koha e rilidhjes minimale
 • Manaxhim bandwith-i per cdo perdorues
More TV
Pajisje per transmetim IP TV, si dhe perdorime multifunksionale: Sistem Android, Navigim ne Internet, Aplikacione, Filma, Akses me Mouse & Tastiere, USB per memorie shtese
Mbulim per: 1 - 2 dhoma

Specifika teknike:
 • CPU Quad core Cortex A53 processor @ 1.5 GHz
 • Sistem Android 7.1.1(64-Bit)
 • Sistem OTT (Over The top
 • 1GB DDR3
 • Memorie 8GB
 • 2 Porta USB
 • 1 Port LAN
 • 1 Port Micro SD
 • 1 Port HDMI
 • WiFi