Ofertat e fundvitit

1 ose 3 Muaj Internet Dhurate


1. Parapaguaj 6 muaj sherbim me cmimin standart dhe perfito 1 Muaj Dhurate dhe aktivizim falas.
2. Parapaguaj 12 muaj sherbim me cmimin standart dhe perfito 3 Muaj Dhurate dhe aktivizim falas.
3. Oferta eshte e vlefshme vetem per paketat Internet.
4. Oferta eshte e limituar.

Paketat e Internet